Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που έχετε δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας επιλέγει ελεύθερα τα μέσα αποστολής.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών, που πληρούν τις προδιαγραφές μας και έχουν επιλεγεί από την εταιρεία μας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Το κόστος των μεταφορικών αναγράφεται στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας καθώς και στο ενημερωτικό e-mail που λαμβάνετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η ταύτιση της οικογένειας μας με την καλλιέργεια & την παραγωγή ελαιολάδου στο Καμηλάρι Κρήτης, οφείλεται στην ιδιαίτερη αγάπη του παππού μας, για το λάδι και για τον τόπο μας. Αυτός είναι ο τόπος που ρίζωσαν οι πρόγονοί μας και οι ελιές μας!

επικοινωνία

tel: +30 28920 42583

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

social mediae-genius.gr ...intelligent web software